10 Ocak 2008 Perşembe

Black or siyahla Mezarlık ziyareti :P


arkadaşlar bu gün çok daha iyi anladımki türk milleti hizmette sınır tanımıyor. online mezarlık ziyaretini bulsa bulsa türkler bulurdu velhasılda bulmuşlar zati .ben bu konu hakkında fazla yorum yapmayacağım ,siz aşağıdaki linke tıkladığınızda neyin ne olduğunu pekala anlıyacaksınız zaten kısaca açıklama yapmam gerekirse sitenin kullanımıyla alakalı , pencere açıldığında solda merhumların resimlerinin olduğu linkler var .bilmem nerenin bi kasabasının, istediğiniz birinin üstüne tıklayın merhumun resmi açılsın sağdaki imam efendilerdende birini seçin merhuma dua okuyuversin bedavadan sevaba girin :P yok böyle şey yaa dalga geçmek niyetli koymuyorum bu olayı buraya ,bu oluşumu yapanlar asıl kendi kendileriyle dalga geçmişler zaten.neyse daha fazla konuşmiiciiim :P bakmak isteyenler buyursunlar

ONLİNE MEZAR ZİYARETİ


Allahım sen akıl fikir ver :/

5 yorum:

Harun Güven dedi ki...

online fatiha gönderme sitesi açıyor millet onuda yapmıslar çokmu yahuu :D
www.onlinefatihagonder.tr.gg gibi bişeydi

stickman dedi ki...

mezera su dökme hizmetini sağlamak için de hocaların yanına bi kaç küçük çocuk koysalardı ellerinde kola şişeleriyle, tıklasaydık, flash olarak su dökselerdi mezera ne süper olurdu :)

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

hrn :)
diyom ben ya türklerde hizmet sınırsız :D

stick
çiçek bırakmak içinde bi güzellik yapılabilir. :P
hayret bi olay yahu

cigarette smoking man dedi ki...

bu türkiyeye özgü birşey değil. aslında bu fikiri biz 2 kişi düşünmüştük hatta oayı biraz abartmıştık. çok zengin ikişiler için bir sistem olacaktı.

tek bir adresde türkiyenini her yerinden sanal mezarlığa girebilecektiniz bu şekilde veritabanında kişilerin adını araya bilecektiniz. ve en önemlisi o zatın mezarına yerleştireceğimiz güvenlik kamerası ile birlikte izleyebilecektiniz.

bunun sebebi tamamen maddi kazançlı olmutur maksat amme hizmeti değil. amaç tıpkı politika gibidir. kişilerin asla vazgeçemeyecekleri şeyler sunmak. herkes için türkiyede dinin önemi vardır : ) biraz dini sömürmek gibi bakabilirsiniz. ama belki o nuda tekrar hayata geçiririz.

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

vay bea ..