13 Aralık 2007 Perşembe

maskeli insanları tanıyalım .önemlidir .ama herkese hitap etmiyor.

maskeli insan: adı üstünde maskesi sayesinde dünyanın en iyi insanı rolüne bürünebilir .dili çok uzundur tam bir lafazandır suçda işlese hatada yapsa mutlaka üste çıkar sizi suçlu göstermeyi başarır hatta öyle ileri giderki siz bile suçlu olduğunuza inanırsınız kendinizi ona karşı mahcup hisseder özür dileyip göz yaşı bile dökersiniz .

maskeli insan: sadece güvenebilmek için yaptığınız bir takım çocukca yanlışlar ona göre hayatınızın hatasıdır .sizi ömür boyunca sürdüreceği bir yalancılık sıfatıyla mühürler ama kendisine hiç bakmaz halbuki savunduğu yaşam tarzından uzak yaşayan hayatı yalan olan tiplerdir.bu kişilere güvenebilmek için yaptığınız her türlü anti kuntin caizdir keşke daha fazlasını yapsaydım dememek için elinizden geleni ardınıza komayın :)

maskeli insan: maskesinin hafif hafif aralandığını düşündüğü anlarda sizin yetiştirilme tarzınıza ve sizi yetiştiren kişilere olmadık sözler sarfedebilir sizin geleceğiniz hakkında saçma sapan senaryolar kurabilir .halbuki o sizin yetiştirilme tarzınıza ve sizi yetiştirenlere kurban olmalıdır .asla kendinize ve ailenize onlar tarafından laf söyletmeyin cart diye yapıştırın lafı kendi ılımlı yaşantısının rezilliğinde nasıl bir çukurun içinde debelendiğini gösterin.

maskeli insan: asla sevmez !sadece hırs yapar .ister.gerçek sevgiyi hiç bir zaman hissedemediği için sevgi dediği şeyleri kaybetmesi son derece kolaydır mesela herhangi bir elektronik aleti bahane eder hayatınızı başınıza yıkabilir aslında öyle zanneder.siz hiç bir zaman ona güvenmeyip isteklerini yerine getirmemekle kendinize en büyük iyiliği yapmış olmakla birde onuda deli eder keyfinizi bir güzel yerine getirirsiniz .tabi bunları önceden farketmek önemli sonradan pişmanlığın pek kendinize faydası olmaz.

maskeli insan: yüzsüzdür !zaten adı üstünde maskelidir heheh :Pyüzü olmadığı için takar o maskeyi herkes onun iin potansiyel avdır .mesela ona kendinize eşlik etmesini söyleseniz hemencik kabul eder .zaten dünden razıdır .çünkü basitlik onun doğasında vardır .hiç insan seçmez hiç ayrım yapmaz bunuda öyle bir kılıfa sokarki iyi bişey yapıyor bile zannedebilirsiniz.tipinden hiç bahsetmedik ama tek birbenzetme yeterli olucaktır.büyük bir çoğunluğu at hırsınıza benzer bu tiplerin ileri derecede kendini aşmış olanlar at arabasına bile benzer bence valla.

maskeli insan: maskesinin diken dilli biri tarafından düşürüldüğünü gören bu maskeli insan hiç umrunda olmamış gibi yapar hatta ne düşündüğünle ilgilenmiyorum bile der .ama içten içe kendini yemektedir .öcünü almak için çeşitli planlar kurar arkanızdan kuyu kazar ama bilmezki her yaptığı kendisine artılarıyla fazla fazla geri dönecektir.

dedik ettik bunları kimse üstüne alınmıya yukardaki maskeli insanlar herkesin çevresinde mevcuttur sayıları da oldukça fazladır bazıları bütün özellikleri taşımayabilir biz sadece bu özellikleri gördüğünüzde tanıyasınız ve maskesini düşürmekte daha çabuk harekete geçiniz diye bir hatırlatma yapalım dedik.bu gece agresifiz biraz ama umursamıyoruzda .hayatınızla ilgili ciddi kararlar vermeden çok düşünün deneyin sınayın yapabileceğiniz herşeyi yapın caizdir hiç ayıp değildir çünkü sonunda karlı olan siz oluyorsunuz :)

16 yorum:

stickman dedi ki...

ne pis insanlarmış ya bunlar, ben hemen kaçarım abi bunlardan.

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

ardına bile bakma :D

Arolium dedi ki...

maskesiz günler efenim..

Adsız dedi ki...

hAyAt deRsi olmuş
iyi olmuş!!
teşekküRedeRiz :D
ehii

CyNthia dedi ki...

bazende gerçek yüzleri olmadığı için maske takarlar.. başka şansları ypktur:))

Unknown dedi ki...

ağzına sağlık bitanem ne güzel söylemişsin hakkatende çok var çevrede bu yüzsüz tiplerden .
Allah bizleri onların şerrinden korusun.tuzaklarını kötülüklerini kendi başlarına çevirsin .

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

arolium
hepimize efenim hepimize :)

ayşem
gülüm
ben teşekkür ederim canım :)


annam
yüzsüz olanları diyosun sen evet haklısın bitanem .

esma ablam
seninde azına sağlık .harikasın biliyon dee mi :D
amiin bide duan için
biraz bed bir dua olmuş bu ama ossun :P

Adsız dedi ki...

tam moralsizim aciyim bizim kizdan bir kac kilo aliyim dedim damarima damarima bastin psiko. malum mu oldu nedir ?!
aysemine :(((

FİGEN dedi ki...

Kaç çeşit maske var öyle :) Belkide burada yazdıklarından çok daha fazlası...Şarkıda ki gibi "Maskemi taktım, sürdüm boyalarımı. Giyindim en süslü yalanlarımı"...

emrecn dedi ki...

kafanı kaldırıp sağa sola bakmak onları görmek için yeterli..

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

ayseminem
denk düşmüş herhal bu aralar bu maskeli insanların sayısı mı arttı ney :S

figen
he ya kimbilir daa kaç çeşit var saysak sonunu getiremezde yaşlanırız :P

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

emrcn
evet kesinlikle .düşürebilmek biraz maharet istiyor ama imkansız değil :)

Nurum dedi ki...

gözlerinin feri sönmüş onların maske taksalarda gözlerinden şeytanlıkları okunuyor...bana pek çok görünüyolar bu ara...gıcıkım hepsine... >:( onlarla savaşacam derken onlara benzemeye başlıom kötü kız oluom,çok sinirliyim çok... :(

Adsız dedi ki...

bu arada niye kimse aynaya bakip kendi maskesini incelemiyor pardon.herkes maskeli insan avina cikmis bakiyorum !!!

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

yoo yoo yeryüzünde maskesi olmayan insan yok bence varsada bile çok çok yıllar önce varmıştır :)
herkesin maskelerini en masumane olanlardan seçmesi temennisiylen ..

yüxexeratonin dedi ki...

ilkokul yıllarımda deli olurdum sevinçten,maskeler takıp aynaya baktığımda..
büyüdükçe sonraları,maskeli bi balo içerisinde buldum kendimi,tiksindim hayattan ve gözyaşlarımın anlamı değişti..