3 Ocak 2008 Perşembe

KAZA

değerli black or siyah izleyenleri !
daha biraz önce ,evdeki üç cavanardan birinci olanı, sevgili laptopumuzun prizle bağlantısını yapan kablosunun münasip bir yerini koparmıştır. (: şuan bu satırları ömrü çok az olan bir şarz ile yazıyorum.tamire gitmesi ,tamir olması ,tamirden gelmesi ne kadar sürer bilemiyeceğim için bu postu yayınlamayı kendime bir borç bilirim.kendinize iyi bakın . benide özleyin.
hadi bakiim :)

16 yorum:

CyNthia dedi ki...

çabuk dön aramıza:((( özlerim seni:)

Harun Güven dedi ki...

ilk önce geçmıs olsun sora en az 1 ay ıcınde gelır servısten ıcın rahat olsun bir ara benim pc gittmişti servisse 1,5 ay gelmedı bende cafede orda burda idare etmıstım :) tekrar gecmıs olsun

Ömer dedi ki...

geçmiş olsun bakalım ((: beklemedeyiz (:

stickman dedi ki...

seni asla unutmayacağız psikooo
(benim yanan minicik flash belleğim 3 ay sonra gelmişti servisten. hatta gelmemişti. ben gittimde kavga dövüş zor aldım, hatta o artık eski flash bellek diildi, hatta başka bi flash bellekti, ordaki adamın flash belleğini almıştım, hatta bu parantez ne kadar uzun oldu, kapatıyım artık hatta, hatta, hatta...)

Arolium dedi ki...

geçmiş olsun cnm elektirik bandıyla sarıverseydin :)

Nurum dedi ki...

Alla sen emi,fıstığım dikkat et çarpılcan yakında ...aaa sen bize lazımsın yafu...çabuk dön ama...özleriz biz dimi annacım ya... :)

mevudugaga dedi ki...

özledim bile ne olacak şimdi?

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Sakar:)

Unknown dedi ki...

psiko dedilerdi de inanmadıydım:)

nasıl koparttın yaw:) Nese hızlı ve bomba dönüşünü çılgınlarcasına bekliyorum.

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

döndüm ben millet :D
amanda aman psikolarını pekte severlermişde pekde özlerlermişde ayhh :D
hrn ve stickman siz baya şanssızmışsınız demek işte henüz 3 gün oldu ve eskisinden daha sağlam bir şekilde kablomuz görevini yerine getiriyor :)))
neyse bende sizi çok özledim behh
3 gn müçgün diyorum 3 ay geldi bana :S neyse burdayım

Arolium dedi ki...

ahahh hoş geldin kıı..

Ömer dedi ki...

eee o zamann derhal yedi düvele haber salınsın bütün halk haberdar edilsin şenlik var, kutlama var herkes gelsin çalgıcılar durmasın başlasınlar, başlasınlar da bu güzel haberi kutlayalım haydeeeee (Halayçeken, kendinden geçmiş smile) (hatta elinde kaşık konya havası oynayan smile) :P :P :P :P

cigarette smoking man dedi ki...

valla geçmiş olsun diyorum ve teknik servisten bu kadar kısa sürede kurtulabildiğine sevindim. şahsen bana gelmiş olsaydın çok beklerdin.

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

:D :D
valla teknik servisde olmuş olsaydı dediğin gibi bende baya beklerdim sanırım ama elektrikçiye verdik iki güne halletti sorun sadece kabloda olduğu içünden dolayı şanslıyım:)

Arolium dedi ki...

şarkıyı da nereden bulduysan :)
tuttum..

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

hint şarkıları benden sorulur :D
;)